Gör gamla vänner till nya vänner!

Åtminstone för en kväll...

Kära vänner, känner inte ni som jag en förundran över hur snabbt den revolutionerande tekniken artificiell intelligens, Ai har kunnat överrumpla oss på bara några månader. Inte en dag passerar utan att det går att läsa om hur tekniken kommer att förändra våra liv i grunden. Både på ett positivt sätt men kanske också genom en mer läskig utveckling. Vem vet? Det får framtiden utvisa.

Men vi tänkte så här. Låt oss ta tjuren vid hornen och hänga med från början. Och det vill jag lova att vi gjort. Förra året blev vi nämligen kontaktade av Commitee for Future Sciences vid Washington State University genom en av våra nära och välkända vinproducenter i samma delstat. Forskarna blev mäkta imponerade av vår förstudie som vi genomfört i samarbete med KTH/Scientific Food Lab – ”Preliminary Study on Artificial Intelligence – Brainboost” och ville ögonblickligen inleda ett utvecklingssamarbete för vår bransch. (Hör av dig om du vill ha rapporten i sin helhet).

Och här har vi resultatet! Och det bästa av allt är att du har turen att vara en av de första i världen som får möjlighet att testa vinbranschens första Ai-tjänst – Substance Artificial Intelligence®


– BEHOVSANALYS –

Jag förstår att du är supernyfiken på vad det här innebär för dig och för att du ska förstå fördelarna, så måste jag presentera lite ingångsvärlden. Tanken med vår Ai-tjänst är att den ska hjälpa dig i ditt umgänge med dina vänner. Visst är det fantastiskt med gamla kompisar som är underbara att ha omkring sig och som dessutom har den goda smaken att välja dig som vän. Men ibland… kan allt kännas väldigt förutsägbart. Du vet, hen som alltid snackar golf, krämpor, nya våningen, odlingslådor, kungahuset, VM-sommaren 94, vasaloppsträning och så vidare. Likt papegojor så maler de på med samma välbekanta ämnen om och om igen och du vet precis hur det hela kommer att fortlöpa.

– DU BESTÄMMER –

Substance Artificial Intelligence® är räddningen! Världens första vin med ”Changeable Company using Liquid Tech” som du kan påverka genom en app på din dator eller mobil. Du gör enkelt inställningar direkt till flaskan via Bluetooth®. I appen kan du ställa in de områden som intresserar dig och som du vill diskutera med dina vänner. Likaså kan du helt utesluta sådant som verkligen tråkar ut dig. Allra bäst är att du kan välja att prata om ämnen där du verkligen kan briljera. Antingen om sådant som du redan känner till det mesta om eller varför inte lite aktuella frågor som du läser in dig på samtidigt som du i lugn och ro ”preppar” vinet.

– BUSENKEL TEKNIK –

Helt kort så bygger tekniken i Substance Artificial Intelligence® på ett nanochip som har tillsatts i vinet och som har förmågan att korsa blod-hjärnbariären och selektivt binda nervceller som då utsöndrar specifika neurotransmittorer specifikt för varje enskild individ. Nanochipet är laddat med avancerade perceptionsalgoritmer som tränats på mänskligt beteende vid sociala sammanhang i en rad olika miljöer.

Resultatet gör att synapsen till dina vänners hjärnor går via amygdala istället för prefrontala cortex som är en struktur i hjärnan som på många sätt kopplas till våra beteenden och då undantränger givna tankebanorna hos dina vänner. Själva Ai-funktionen ligger i appen som du laddat ner och där du själv styr topics och de givna gränssnitten hos varje middagsgäst. Ganska självklart om du frågar mig.

– HUR GÅR DET TILL? –

Ladda hem appen här nedan och köp hem det världsunika vinet Substance Ai – kan det bli enklare? Vi rekommenderar att du förbereder dig och justerar vinet i god tid, gärna så fort du vet vilka dina gäster är, dock senast en timme innan det ringer på dörren. Det går alltid att finjustera dina värden under kvällens lopp om det börjar ”spåra ur” i en riktning som du inte finner önskvärd. Min erfarenhet av att fått testa appen under några månader är att ett fåtal av mina vänner (läs släktningar) har visat sig vara väldigt enkelspåriga och därmed svårstyrda. De faller ofta tillbaka i gamla hjulspår hur jag än trixar med min mobil. Detta kommer att vara löst i och med version 2.0. Kryssa för automatisk uppdatering.

Slutligen vill jag även tipsa om att inte missa värdet ”pyjamas” som påkallar gästernas uppmärksamhet på klockan och att det kanske är dags runda av. En ovärderlig räddningsplanka vid vissa tillfällen. Lycka till och hoppas att dina vänner kommer att kännas lika nya och fräscha som mina har blivit.

Välkommen till framtiden önskar Handpicked Intelligence Lab genom | Margareta

Ps. Hur vinet ska uppfattas i smak och doft? Även det bestämmer du själv via appen såklart.

Vad väntar du på...

LADDA HEM APPEN