Bilder

Om du behöver en produktbild så är det bara att klicka på flaskan på respektive produktsida så att den öppnas i ”Lightbox” (bakgrunden blir mörk och en vit bakgrund med flaskan blir synlig) och högerklicka eller hålla ner controltangenten och ladda hem bilden till din dator. 

Bildupplösningen på flaskan är anpassad för att kunna tryckas 15 cm hög i offsettryck. Behöver du en bild i högre upplösning är det bara att skicka ett mejl på – hello@handpicked.se – så fixar vi det åt dig.

Vill du använda någon bild utöver produktbilderna på vår hemsida så måste du kontakta oss för ett godkännande. Detta för att vissa bilder är reglerade under upphovsrätt och alla personbilder lyder under publiceringsregler inom EU, de så kallade GDPR-reglerna som du kan läsa mer om här – Integritet.

Pressinfo

Får du våra pressutskick? Om inte vill vi gärna ha med dig på vår skribent/journalistlista. Klicka på knappen här nedan och så ser vi till att du får information om vad som händer och sker i vår värld framöver. Har du fler frågor om oss eller våra produkter är du välkommen att kontakta Margareta Lundeberg direkt, antingen via mejl – margareta@handpicked.se – eller på telefon 070 666 92 98.