Följ med oss – kom med i klubben

Nu har du hamnat hos Friends of Handpicked, vår egen vinklubb och hoppas förstås att du vill vara med. Det kostar ingenting och vi kommer inte skicka ut nyhetsbrev i tid och otid men någon gång i månaden och framför allt när vi har något nytt, spännande vi vill berätta om.

Som medlem kommer du att vara först på bollen när det gäller viner vi får tilldelade i väldigt begränsade volymer av våra härliga producenter. Ni kommer att få vara med i utlottningar till Winemaker Dinners, entrébiljetter till mässor och inbjudningar till sortimentsprovningar och andra roliga event. Dessutom tipsar vi om resor, trender, nya restauranger, recept och mycket mer.

Genom att fylla i formuläret så antar vi att du också godkänner att vi skickar dig våra nyhetsbrev. Du kan när som avsluta din prenumeration genom att klicka på avsluta längst ner i varje nyhetsbrev.

Varmt välkommen att följa med oss i klubben – Friends of Handpicked!

Följ oss även på Instagram och Facebook

OBS! Vi vill att du hänger med...

…men vi har haft lite tekniskt trubbel med vårt prenumerationformulär. Skulle det vara så att det inte fungerar att klicka på knappen prenumera – skicka samma uppgifter (namn, e-postadress och bostadsort) direkt till frida@handpicked.se så registrerar hon dig manuellt under tiden vi fixar med det tekniska. Välkommen att följa med oss!